ISOCARE

Een frisse look voor een bedrijf wat dat uitstraalt. ISOCARE met een nieuwe, moderne smoel.

Lichamenlijk, geestelijk en online gezond.

ISOCARE is een fris bedrijf gevestigd in Veldhoven, Noord Brabant. ISOCARE biedt door verschillende diensten en technieken een breed spectrum aan om mensen van bepaalde klachten te verhelpen. Zowel lichamelijk als geestelijk. Door gebruik te maken van individuele geneeskunde zorgt ISOCARE voor het verhelpen van klachten, afgestemd op de persoon.

 

De website van ISOCARE was door de jaren heen redelijk verouderd. De stijl van jaren geleden paste niet meer bij het nu. Door een frisse wind door de website te blazen met een nieuw ontwerp, kon een moderner ogend beeld worden neergezet.

Aan de hand van het ontwerp is de website gebouwd en gekoppeld aan het gebruiksvriendelijke WordPress. Hierdoor kan ISOCARE gemakkelijk zelf teksten, foto’s, video’s, contactgegevens e.d. aanpassen wanneer men maar wil.

Mijn rol
  • Designing
  • Development
  • Fotografie
Gebruikte technologiƫn
Adobe Xd
Custom WordPress thema
Bootstrap
Digitale fotografie

Why White?

Simpel, gemakkelijk in gebruik en duidelijk. Dat waren de kernwaarde voor de nieuwe website. De keuze voor veel wit kwam voort uit de medische wereld. Daarnaast is de praktijk van ISOCARE (bijna) volledig wit wat staat voor rust en transparantie.

Door het ontwerp zo rustig mogelijk te houden staat de website in lijn met de rest van het bedrijf.

Naast de witte basis is gebruik gemaakt van een blauwe accentkleur.

Deze komt voort uit het bestaande logo en is gebruikt voor de knoppen. Door deze subtiel te gebruiken ogen de pagina’s niet snel druk of rommelig.

Verder maken de zorgvuldig gekozen banners en afbeeldingen het rustige beeld compleet. Ook is er veel informatie te vinden over de verschillende disciplines waar ISOCARE gebruik van maakt. Hierdoor is de website niet alleen een visitekaartje, maar ook een betrouwbare informatiebron.